اختلال نعوظ یا بی‌میلی جنسی یک نوع ناتوانی در گرفتن یا نگه داشتن نعوظ در عملکرد جنسی است که بسیاری از مردان به ان مبتلا هستند. این اختلال ناشی از عواملی چون بیماری قلبی، دیابت و چاقی است. همچنین مصرف نوشیدنی‌های الکل، سیگار کشیدن و مشکلات روانشناختی نیز در بروز این اختلال نقش بسزایی دارند. تمامی موارد و اختلال ذکر شده ناشی از سرد مزاجی مرد است که در این مقاله قصد داریم به طور دقیق به آن بپردازیم.

علائم سرد مزاجی در مردان

سرد مزاجی یکی از مشکلات رایج در بین مردان است که متاسفانه به دلیل نداشتن آگاهی مرد و همسرش نسبت به این موضوع، ممکن است به رابطه آن‌ها ضربه‌ای وارد شود. سرد مزاجی مانند هر بیماری یا اختلال دیگری دارای علائمی است که آگاهی افراد به این نشانه‌ها باعث می‌شود تا فرآیند تشخیص و درمان این اختلال برای فرد بیمار راحت‌تر در نظر گرفته شود. ویژگی‌های کاهش اعتماد به نفس و دوری مرد از برقرای رابطه جنسی دو علائم رایج سرد مزاجی در مردان است. همچنین موارد زیر نیز به عنوان علائم سرد مزاجی در مردان شناخته می‌شود.

  • فقدان خیال پردازی‌های جنسی
  • نداشتن احساس لذت از رابطه جنسی
  • عدم تجربه ارگاسم
  • پیش قدم نشدن برای رابطه جنسی
  • عدم تمایل به برقراری رابطه زناشویی 
  • استرس و اضطراب در طی برقراری رابطه جنسی

برای مطالعه: علت کاهش میل جنسی در مردان چیست؟ درمان کاهش میل مردان

عوارض سرد مزاجی در ازدواج

یکی از اولین نشانه‌های طلاق در بین زوجین، طلاق عاطفی و کاهش روابط جنسی است. مشکل در میل جنسی، نشاط و کیفیت یک زندگی جنسی شاد را کم رنگ می‌کند و عوامل جبران‌ناپذیری به همراه دارد که در موارد دشوار هم ممکن است به طلاق ختم شود. در واقع سرد مزاجی می‌تواند عاملی برای بروز اختلالات دیگر جنسی باشد.

سرد مزاجی در ابتدای کار به گونه‌ای در مرد ظاهر می‌شود که تنها دچار کاهش میل جنسی به همسر خود می‌شود و به مرور زمان این تمایل کمتر و کمتر می‌شود. حتی گاهی ممکن است به حس تنفر نیز برسد.

مطلب مفید: برای تقویت نعوظ چه بخوریم؟ ۲۲ ماده غذایی برای افزایش نعوظ

male-sexual-dysfunction

برای بهبود مشکلات فردی،خانوادگی و افزایش کیفیت زندگی، بهترین درمانگران را در روان‌درمان جستجو کنید:

برای مشاهده لیست بهترین روانشناس در شهر خود، کلیک کنید.

اختلال سرد مزاجی چگونه درمان می‌شود؟

برای درمان اختلال سرد مزاجی و افزایش میل جنسی، راه‌های درمانی جسمی و روانشناختی متفاوتی وجود دارد که در ادامه به بیان هر یک می‌پردازیم.

دارو درمانی: مصرف برخی داروها ممکن است باعث کاهش میل جنسی در فرد شود که تغییر مصرف دارو یا جایگزینی آن به مرور باعث رفع این اختلال می‌گردد. همچنین مردانی که دچار اختلالات هورمونی هستند نیز ممکن است به سرد مزاجی مبتلا شوند که با کمک برخی آمپول‌های هورمونی، قرص و کرم می‌توان سرد مزاجی را درمان کرد. مصرف داروهایی چون سیلدنافیل، تادالافیل، واردنافیل و آوانافیل با افزایش جریان خون در آلت تناسلی آقایان در بهبود رابطه جنسی موثر هستند.

ابزار مکانیکی: وسایل کمکی مانند دستگاه‌های مکش و کاشت آلت تناسلی برای مردان مبتلا به سرد مزاجی و اختلال نعوظ مفید هستند.

سکس درمانی: مراجعه به متخصص سکس تراپیست برای رفع اختلال بی میلی جنسی و بهبود رابطه جنسی یکی از راه‌های درمانی موثر است. این درمانگران در اغلب مواقع مشاوران زناشویی خوبی هستند که آموزشات مفیدی را در اختیار زن و مرد قرار می‌دهند.

رفتار درمانی: این روش درمانی شامل